ALEGEREA PRODUSELOR

Prin intermediul meniului din partea de sus a paginii puteti naviga la categoria de produse dorita, apoi va veti folosi de filtrele din partea stanga a paginii pentru a vizualiza produsele cu caracteristicile dorite de dumneavoastra. O alta modalitate este folosirea casetei de cautare din partea superioara a paginii.

 

ADAUGAREA IN COSUL DE CUMPARATURI

Dupa ce v-ati hotarat asupra modelului dorit, urmeaza adaugarea acestuia in cosul de cumparaturi. intai veti alege marimea care vi se potriveste, selectati apoi cantitatea dorita, apoi apasati butonul Adauga in cos.

Cosul de cumparaturi

Dupa selectarea produselor dorite se va verifica existenta acestora in cosul de cumparaturi. In cosul de cumparaturi veti putea adauga sau anula produse din comanda in curs.Daca doriti sa cumparati si alte produse, puteti naviga mai departe printre categorii sa va alegeti si altceva, cosul de cumparaturi va ramane salvat.

LIVRAREA PRODUSELOR

Pe teritoriul Romaniei transportul este garantat in orice localitate. Excelente.ro trimite comenzile prin intermediul operatorului DPD. La fiecare comanda veti primi un numar de tracking (urmarire a coletului), care il puteti  verifica la urmatoarea adresa:

https://www.dpd.com/tracking/(lang)/ro_RO - pentru a verifica situatia coletului.

Pe raza localitatii Cluj-Napoca, livram cu ajutorul curierilor proprii in ziua plasarii comenzii efectuate pana la ora 16:00, iar un eventual retur se poate face tot in aceeasi zi. In Uniunea Europeana, pentru comenzi va rugam sa ne contactati prin email la: contact[at]excelente.ro, sau printr-un mesaj privat pe pagina oficiala de Facebook – pantofi.excelente.ro

 

METODE DE PLATA

Metodele de plata acceptate de S.C. Excelente Asteria S.R.L. sunt urmatoarele:

 

Prin plata online cu card bancar – Plata online se realizeaza in conditii de siguranta deplina, fara a se percepe nici un fel de comision. Datele de card sunt procesate prin intermediul MobilPay. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeavoastra (in functie de tipul de card, acestea pot lipsi). Pentru potejarea informatiilor de comanda online, cardurile sunt activate la sistemele antifrauda detinute sunt Visa si Mastercard. In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele MobilPay, iar www.pantofi.excelente.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata prin card bancar nu necesita confirmare din partea dvs. Este un process automat iar plata se inregistreaza in cateva minute.

Plata ramburs - Aceasta metoda de plata se va efectua la operatorul de curierat la primirea coletului.

Plata prin virament bancar – Datele pentru efectuarea platii prin virament bancar sunt urmatoarele:

SC EXCELENTE ASTERIA SRL

CUI: 36033785;

Registrul Comertului: J12/1803/2016.

IBAN: RO83INGB0000999905944741

ING Bank N.V. Amsterdam

Sucursala Bucuresti

 

Plata prin virament bancar necesita confirmare din partea dvs prin trimiterea dovezii de plat ape adresa contact@excelente.ro

 

Utilizarea voucherelor/cupoanelor de reducere - Pentru a beneficia de reducere introduceti codul primit in campul "Cupoane" din pagina de finalizare a comenzii, dupa care apasati pe OK. Conditiile de utilizare a acestor coduri sunt impartite in doua categorii. Voucherele din personale din contul propriu de utilizator si cupoanele promotionale generale. Codurile sunt transmisibile, pot fi facute cadou. La o comanda se poate folosi un singur voucher. In caz de pierdere,, valoarea voucherului nu este returnata si nu poate fi refolosita. In situatia in care se opteaza pentru restituirea banilor in caz de retur, se va restitui valoarea platita pentru produs, exclusiv valoarea transportului, si nu valoarea voucherului.