Garantie 100 %

                Cel mai important aspect pentru noi este acela ca dumneavoastra sa fiti multumiti de achizitia facuta. Pentru acest lucru va garantam ca orice neconformitate ar aparea, indiferent ca este vina noastra, a producatorului sau chiar a curierului, nu veti fi afectat financiar de aceasta. Altfel spus, daca ceva nu merge bine, la cerea dumneavoastra va schimbam produsul sau va returnam intreaga suma achitata noua.

                Nu trebuie sa va faceti griji in a cumpara cu cardul de pe site-ul excelente.ro. Conexiunea noastra de plata este criptata si sigura, iar parteneriatul nostru cu procesatorul de plati (euplatesc.ro) asigura evitarea oricaror probleme.

                De asemenea, datele dumneavoastra personale sunt in perfecta siguranta la noi, baza de date din care faceti parte in cazul unei comenzi  ramanand strict proprietatea SC Excelente Asteria SA. Vom folosi doar noi aceste date personale numai pentru a va tine la curent cu ultimele noutati, promotii si pentru a va trimite pe email inviitatii la cumparaturi, asta numai cu acordul dumneavoastra.