Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.excelente.ro Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

ACCESUL LA SITE

SC EXCELENTE ASTERIA SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC EXCELENTE ASTERIA SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

Observatii: 

Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare Cumparator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. Excelente.ro este un site proiectat de SC Bugghy  SRL. Dreptul de proprietate asupra acestuia revine SC EXCELENTE ASTERIA Srl,  persoana juridica romana avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: 36033785; Registrul Comertului: J12/1803/2016. SC EXCELENTE ASTERIA SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.

CONFIDENŢIALITATE

SC EXCELENTE ASTERIA SRL poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre.

1. In ce fel poate utiliza SC EXCELENTE ASTERIA SRL aceste informatii personale? Informatiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul excelente.ro, cum ar fi: a) procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra; b) oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra; c) solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra; d) contactarea dumenavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Excelente.ro sau in legatura cu produse si servicii care credem ca ar putea fi de interes ca in cazul unor promotii, oferte speciale.. etc. (in afara de cazul in care ati facut o cerere privind aceasta activitate).

SC EXCELENTE SRL este operator inregistrat de date cu caracter personal. Număr de înregistrare la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal: 32332. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC EXCELENTE ASTERIA SRL ., proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web disponibil pe acest website. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

INFORMATII PERSONALE

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC EXCELENTE ASTERIA SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

SECURITATEA DATELOR PEROSONALE

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC EXCELENTE ASTERIA SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.  Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.  Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC EXCELENTE ASTERIA SRLse angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC EXCELENTE ASTERIA SRL.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC EXCELENTE ASTERIA SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa contact@excelente.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC EXCELENTE ASTERIA SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere de la SC EXCELENTE ASTERIA SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere de la SC EXCELENTE ASTERIA  SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001; 

c. dreptul de a cere SC EXCELENTE ASTERIA SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale; d.In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: SC EXCELENTE ASTERIA SRL si EUPLATESC.RO garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele SC EXCELENTE ASTERIA SRL, ale partenerilor sau pe serverele EUPLATESC SA. In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.excelente.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.excelente.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.excelente.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.excelente.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC EXCELENTE ASTERIA SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul a SC EXCELENTE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de email contact@excelente.ro.

LICENTA DE ACCES PE SITE

SC EXCELENTE ASTERIA SRL  iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul excelente.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptant situatiile in care SC EXCELENTE SRL isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul excelente.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al SC EXCELENTE ASTERIA Srl.

DESCRIEREA PRODUSELOR

 

Excelente.ro.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. excelente.ro garanteaza acuratetea informatiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ. Nuantele culorii pantofilor pot fi diferite fata de cele prezentate online, in functie de disponibilitate. In cazul in care anumite produse lipsesc din stoc pantofi.excelente.ro poate inlocui aceste produse, cu unele similare ce pastreaza valoarea produsului original.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

Magazinul online Excelente.ro va propun o gama variata de pantofi de piele. Acestia sunt produsi exclusive in Romania de catre fabricile SilenzioShoes.

 

PRETURILE

Preturile afisate pe www.pantofi.excelente.ro includ TVA .La preturile afisate se adauga taxele de livrare si manipulare.

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site (care include TVA) la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.

Pretul final este cel care a fost confirmat odata in pagina de Finalizare comanda, pret care apare in in confirmarea de comanda. In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea produsului, excelente.ro are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totalitate suma platita in avans atunci cand este cazul. Excelente.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au in magazinele de unde se efectueaza aprovizionarea..

ANULAREA COMENZILOR

In cazul solicitarii anularii de catre Cumparator a unei comenzi inainte de data livrarii, acestuia i se va returna suma integrala iar daca anularea survine in urma unor erori ale Cumparatorului, acestea se vor solutiona dupa cum urmeaza:

- datele furnizate de Cumparator sunt eronate si incomplete impiedica efectuarea livrarii - se retine taxa de livrare si Cumparatorul e contactat

-livrarea efectuata la alta data decat cea mentionata de client in comanda : daca se solicita anularea comenzii, se restituie suma integrala - taxa de livrare sau relivrare la data ceruta in comanda pe cheltuiala vanzatorului

Livrarea in afara intervalelor orare mentionate in comanda nu constituie obiectul unei reclamatii sau anulari. Ele pot fi solicitate insa, la cererea clientilor.

PLATA COMENZILOR

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.

Plata se poate realiza prin card de credit/debit. Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. SC EXCELENTE ASTERIA SRLaccepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Alte metode de plata pe www.excelente.ro: plata cu cardul prin Paypal, prin virament bancar (ordin de plata), Western Union si Mandat postal online.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Pe siteul excelente.ro nu exista asa numitele taxe ascunse.

 

GARANTII SI LIMITARI

Produsele excelente.ro  beneficiaza de o garantie de 30 de zile de la data achizitionarii. Pentru a beneficia de aceasta garantie, produsul trebuie sa fie insotit de toate ambalajele si etichetele originale. Solutionarea defectiunilor se discuta telefonic sau prin e-mail in urma unei analize de calitate a excelente.ro. Garantia produselor se ofera numai in cazul defectiunilor cauzate de producator.

Produsele achizitionate prin www.excelente.ro.ro se supun conditiilor de garantie prevazute de Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, cu modificarile si completarile ulterioare.

In aceasta perioada, toate defectele de material sau de fabricatie care sunt deja prezente in momentul sosirii produselor la dumneavoastra, sunt inlaturate gratuit, excluzand insa defectele care apar de pe urma uzurii fizice a produselor. Daca nu este posibila repararea sau schimbarea produsului va fi restituit pretul de achizitie. Pretentiile privind garantia inceteaza pentru daunele cauzate de manuirea si utilizarea necorespunzatoare ale obiectului cumparat.

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returul produselor se poate efectua numai daca indeplinesc una sau mai multe aspecte enumerate de mai jos:

Produsul primit nu corespunde cerintelor de pe site - Returul este acceptat daca produsul nu corespunde ca si culoare*, model sau marime. Va oferim posibilitatea sa schimbati produsul sau sa solicitati returnarea platii.                                                     

Produsul prezinta defecte de fabricatie - produsele Silenzio Shoes trec prin mai multe verificari si filtre de control al calitatii. Poate exista posibilitatea ca mici defecte sa treaca neobservate. In acest caz va rugam sa faceti retur produsului in termen de 48 de ore de la livrare. Taxa de retur va fi suportata de catre Silenzio Shoes.                                                                                                                        

Produsul a fost comandat gresit - in cazul in care ati ales marimea sau modelul gresit va oferim posibilitatea de a face retur comenziii si sa alegeti produsul dorit sau marimea corecta. Returul se va face in acest caz prin firma de curierat, nu prin Posta Romana, iar costul va fi suportat de cumparator.                                                                         

Returul in cazul produselor efectuate la comanda - Produsele efectuate la comanda se returneaza numai in cazurile in care s-au realizat greseli de catre Silenzio Shoes (marime gresita, model gresit, etc.). In oricare alte cazuri, produsul realizat dupa cerintele cumparatorului nu va putea fi returnat.                                                                                   

Returul in cazurile mai sus mentionate va fi acceptat numai dupa verificarea de catre Silenzio Shoes a fiecarui caz si numai daca produsul nu prezinta urme de uzura si daca are toate ambalajele si etichetele intacte.

*se considera culori necorespunzatoare nuantele foarte diferite, de exemplu: rosu in loc de albastru. Culorile din aceeasi nuanta, de exemplu: bej-crem, nude-roz; crem, sunt perecepute subiectiv si NU se considera ca fiind culori  necorespunzatoare.

 

REPARATIA PRODUSELOR

In cazul lipsei conformitatii, cumparatorul are dreptul de a solicita in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata. Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea instructiunilor de intretinere si folosire.

Deteriorarile de genul zgarieturilor, petelor sau rupturilor etc., ce au fost produse de catre client/utilizator ca urmare a utilizarii/intretinerii necorespunzatoare, nu sunt acoperite de garantie.

Interventii neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de intretinere precum si utilizarea acestuia in alte conditii decat cele pentru care a fost  conceput, conduc la anularea garantiei.

Orice reparare sau inlcuire a produselor se va face intr-o perioada rezonabila de timp ce nu poate fi mai mare de 15 zile de la momentul receptionarii produsului de catre vanzator.

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

 

 

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

CONDITII LEGALE

Site-ul excelente.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

 

LITIGII

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor si produselor va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.