Returnarea si garantia produselor

     Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

     Returul produselor se poate efectua numai daca indeplinesc una sau mai multe aspecte enumerate de mai jos:

     Produsul primit nu corespunde cerintelor de pe site - Returul este acceptat daca produsul nu corespunde ca si culoare*, model sau marime. Va oferim posibilitatea sa schimbati produsul sau sa solicitati returnarea platii.

     Produsul prezinta defecte de fabricatie - produsele excelente.ro trec prin mai multe verificari si filtre de control al calitatii. Poate exista posibilitatea ca mici defecte sa treaca neobservate. In acest caz va rugam sa faceti retur produsului in termen de 48 de ore de la livrare. Taxa de retur va fi suportata de catre excelente.ro.

     Produsul a fost comandat gresit - in cazul in care ati ales marimea sau modelul gresit va oferim posibilitatea de a face retur comenziii si sa alegeti produsul dorit sau marimea corecta. Returul se va face in acest caz prin firma de curierat, nu prin Posta Romana, iar costul va fi suportat de cumparator.

     Returul in cazul produselor efectuate la comanda - Produsele efectuate la comanda se returneaza numai in cazurile in care s-au realizat greseli de catre Silenzio Shoes (marime gresita, model gresit, etc.). In oricare alte cazuri, produsul realizat dupa cerintele cumparatorului nu va putea fi returnat.

     Returul in cazurile mai sus mentionate va fi acceptat numai dupa verificarea de catre excelente.ro a fiecarui caz si numai daca produsul nu prezinta urme de uzura si daca are toate ambalajele si etichetele intacte.

*se considera culori necorespunzatoare nuantele foarte diferite, de exemplu: rosu in loc de albastru. Culorile din aceeasi nuanta, de exemplu: bej-crem, nude-roz; crem, sunt perecepute subiectiv si NU se considera ca fiind culori necorespunzatoare.

      Garantie

      Produsele excelente.ro beneficiaza de o garantie de 30 de zile de la data achizitionarii. Pentru a beneficia de aceasta garantie, produsul trebuie sa fie insotit de toate ambalajele si etichetele originale. Solutionarea defectiunilor se discuta telefonic sau prin e-mail in urma unei analize de calitate a Silenzio Shoes. Garantia produselor se ofera numai in cazul defectiunilor cauzate de producator.

      Produsele achizitionate prin www.pantofi.excelente.ro se supun conditiilor de garantie prevazute de Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, cu modificarile si completarile ulterioare.

      In aceasta perioada, toate defectele de material sau de fabricatie care sunt deja prezente in momentul sosirii produselor la dumneavoastra, sunt inlaturate gratuit, excluzand insa defectele care apar de pe urma uzurii fizice a produselor. Daca nu este posibila repararea sau schimbarea produsului va fi restituit pretul de achizitie.

     Pretentiile privind garantia inceteaza pentru daunele cauzate de manuirea si utilizarea necorespunzatoare ale obiectului cumparat.